HO Scale Diorama & Christmas Village

Changes in Courthouse Square

Courthouse Square

Courthouse Square

I’m always looking for details to  add dimension to the photographs of Oak Valley.   I  added a small plaza to the back of the courthouse, allowing more room for the audience to gather for  Christmas carols.  I’m debating a small hedge, or small plants, around the plaza.  I also added a statue to the park for a little more interest.   The children love climbing on it!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s